Wat zeggen onze Cursisten?

De training die ik heb gedaan bij CarreerIT is Linux LPIC-1 met hieraan gekoppeld het internationale examen. Eerste impressie die ik had bij inlopen van het leslokaal is dat er al laptops ready waren voor ons om erop te oefenen en waarop we de lessen zouden volgen. De training werd verzorgd door meneer Ricardo, wiens kennis in Linux vrij hoog is. Lessen werden vrij duidelijk uitgelegd, met veel voorbeelden en ook konden we praktisch bezig zijn. Wij konden meedoen met elke stap van meneer Ricardo. De training was vrij duidelijk en heb daardoor mijn LPIC-1 Linux certification succesvol behaald.

Gerrit Soerotaroeno - Ministerie van Financiën

De LPIC-1 certificering is heel belangrijk voor je CV en ook t.a.v. het opdoen van kennis. Met deze certificering ben je ook in staat om beter te kunnen netwerken met collega IT-ers. Je kunt met deze certificering aantonen dat je daadwerkelijk de training met succes hebt afgerond. En aan het werk kom je geloofwaardiger over want collega’s en je meerdere zien dat je weet waarover je praat. 

Dennis Marcet - Ministerie van Financiën

Ik geloof dat de kracht van Linux zit in het onbeperkt delen van door jarenlang verworven kennis en dat is precies wat Ricardo heeft gedaan tijdens de trainingen. Hij heeft het overgebracht met passie en deskundigheid. Met vele Linux-specialisten samen kunnen wij veel meer bereiken en ons IT niveau verhogen. De trainingen waren strak en intensief, maar we hebben ook gezellige momenten tussendoor meegemaakt. Kortom Ricardo’s passie en inspiratie is niet in geld uit te drukken en ik zou zijn trainingen aan iedere ICTer aanbevelen.

Thierry Cheung - DSB

De MCSA training heb ik heel goed ervaren. Vooral de manier van les geven door trainer Ricardo Ost was zeer prettig. Het geven van de theorie en dat gelijk omzetten in de praktijk was positief. Ik heb zeker de nodige kennis gekregen op het gebied van MCSA om aan de slag te gaan op het werk. Ik zou CareerIT aan een ieder aanbevelen die zijn/haar kennis op ICT gebied wilt upgraden.

Ashween Kalloe - AZP

MSCA 2012 training bij CareerIT heeft mij een brede kijk gegeven op het onderwerp. En niet alleen op dit onderwerp, over heel ICT. Je hebt een trainer voor je die elke dag gemotiveerd voor de klas staat en diezelfde motivatie die hij heeft naar jou als trainee overbrengt. Je komt er niet onderuit. Als ik zeg dat de trainer, meneer Ricardo Ost, niet gemotiveerd is, dan lieg ik waar er geen gras groeit. Daarnaast is hij niet alleen gemotiveerd, maar bezit een heel brede kennis van de ICT en dus ook van deze training natuurlijk. Als ik mijn MSCA haal heb ik het te danken aan meneer Ricardo Ost. En daarvan ben ik zeker, want ik heb eerlijk gezegd al eerder een MSCA gevolgd en het resultaat was negatief. Het ligt werkelijk aan jezelf, maar met die extra push van je trainer ga je het 100% halen. En die extra push geeft meneer Ost zeker. Hij is zeker aan te bevelen, die meneer Ricardo Ost van CareerIT.

G. Jasasentika - Sabrum

Mijn ervaring met de MCSA Training bij CareerIT Suriname noem ik zeer positief.
De training duurt in z'n geheel twee maanden. Drie dagen in de week, in een ontspannen sfeer les volgen van een enthousiaste, ervaren trainer.
De hands-on praktijkopdrachten en het digitale lesmateriaal hebben mij prima geholpen om voorbereid te zijn op mijn examens.

Ik wil de training sowieso aanbevelen aan mensen die hun kennis over het Microsoft server platform willen uitbreiden. Zeker als zij dat als basis nemen voor een professionele IT carrière. De internationale certificering die je na deze training kunt doen d.m.v. examens, valideert jouw opgedane kennis en geeft je marktwaarde een boost.

Duane Rustenberg - EBS

Op het werk heb ik even kennis gemaakt met Windows server 2008, maar er verder niets meegedaan vanwege mijn functie.
Intussen hebben we externe mensen ingehuurd mbt migratie naar Windows server 2012.
Hierdoor merkte ik dat ik heel veel kennis heb gemist en ik vond dat ik wat moest gaan doen aan mijn kennis van Windows Server 2012.

Door motivatie van mijn collega kwam ik in contact met CareerIT en ben de training bij CareerIT begonnen, en ik moet zeggen ik heb er geen dag spijt van. De heer Ricardo Ost heeft de lessen heel professioneel verzorgd, en heeft ons constant gemotiveerd. Het praktijkgedeelte heb ik nu al af en nu werk ik aan de voorbereiding van mijn examens.

S. Jagroep - TAS